Hoppa till sidans innehåll

Veckans bana - Torsdagsträning!

05 APR 2021 14:03
Torsdagen den 8 april är det äntligen dags att dra igång våra torsdagsträningar. Denna tosrdag är det samling vid kyrkreservatsparkeringen. Se info från orinteringskommitten nedan.
  • Skapad: 05 APR 2021 14:03

Veckans bana våren 2021 – Åmåls OK

Nu drar vi i gång med OL-träningen!

Tidigare har vi kallat det för ”Torsdagsträning” men inför den här säsongen har arrangemanget corona-anpassats och blir därför ”Veckansbana” istället.
Vi kommer att försöka lägga ut det i Eventor så det blir tillgänligt för fler. 

Veckans bana är öppen från och med torsdag eftermiddag varje vecka (tidpunkt meddelas inför varje ny omgång) fram till och med nästkommande onsdag, därefter öppnar en ny bana.

Kartutlämning sker på för banan angiven plats under ungefär en timme. Därefter finns ett begränsat antal kartor att hämta i postlådan på klubblokalen.

På ”Veckans bana” brukar det finnas flera alternativ i olika svårighetsgrader att välja bland. Kontrollerna är markerade med antingen snitslar eller skärmar. Mer information kring detta postas inför varje ny ”Veckans bana” som arrangeras.

Självklart gäller det att undvika trängsel på banorna och vid start/mål. Om det redan är flera löpare på banan eller arenan får man välja ett senare tillfälle.

Givetvis kostnadsfritt för medlemmar i Åmåls OK. Löpare från andra klubbar är också välkomna och swishar då 20 kr till 1234406997 med referens ”Veckans bana”.

 

Håll ut, håll avstånd men ha det kul!

Skribent: Mikael Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åmåls OK
Västra Åsenvägen 12
66235 Åmål

Besöksadress:
Västra Åsenvägen 12
66235 Åmål

Kontakt:
Tel: 053215851
E-post: This is a mailto link

Se all info

eurocash