Hoppa till sidans innehåll

Stugrenovering

08 SEP 2022 08:45
I höst är det dags för stugrenovering och vi behöver all hjälp från medlemmarna som går att få.
  • Skapad: 08 SEP 2022 08:45

Hej alla Åmåls OK-medlemmar!

Vi har i klubben länge pratat om att vår klubbstuga börjar se sliten ut, så nu är det äntligen dags att ta tag i renoveringen! Klubbstugan byggdes i slutet av 80-talet och sedan dess har ingen större renovering gjorts, om vi bortser från köket. Renoveringen kommer finansieras genom sponsring och medel från klubben.

Vi är i nuläget ca 100 aktiva medlemmar och vi hoppas på Er hjälp. Vi upplever att när vi samlas och gör saker tillsammans blir mycket gjort och vi har fantastiskt trevligt tillsammans! Vi i stugkommittén hoppas att alla kan tänka sig att hjälpa till och dra sitt stå till stacken, ung som gammal.

Alla kan göra något! Bära möbler, måla, koka kaffe...

Nu i höst fokuserar vi på att renovera den stora samlingssalen. Vi planerar att “stänga” och inte hyra ut salen under månaderna oktober och november.

Vi vill med er hjälp:

-byta ljuskälla i taket till dimbara led-armaturer.

-sätta upp ljudabsorbenter i taket

-måla taket

-måla vägg

-måla panel inkl kvistlacka

-slipa och lacka golv, samt byta golvlist

Kommande år planerar vi att fräscha upp hall, korridor och toaletter. Vi vill även se över användningsområden för våra andra rum  i klubbstugan (kansli, klubbrum, omklädningsrum, förråd). Mer info om detta kommer senare...

Vi har strukturerat upp och gjort en planering över renoveringsarbetet. Planeringen kommer skickas ut när alla poster är fyllda. Då kommer det tydligt synas när och vad som ska göras, vem som är ansvarig, samt vilka saker som kommer att behövas till renoveringen (se bilaga).

Hör av Er till oss i stugkommittén och berätta vad du kan hjälpa till med senast söndag 18 september. Kanske kan vi tillsammans ha jubileumsfest i nyrenoverad sal  i slutet av året!?!

Med vänlig hälsning stugkommittén

Kjell Andersson 070-2981164

Jonas Ahlstedt 070-3714246

Maria Gustafsson 073-0242787

Leif Larsson 073-0288596

 

Skribent: Mikael Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åmåls OK
Västra Åsenvägen 12
66235 Åmål

Besöksadress:
Västra Åsenvägen 12
66235 Åmål

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info